sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Siivouskauppa


Noin vuosi sitten kävelin Helsingin Lönnrotinkatua ja huomasin, että tyhjillään olleen liiketilan ikkunat oli peitetty ruskealla paperilla. Kiinnostuneena menin lähemmäs ja huomasin, että paperiin oli leikattu pienet kurkistusluukut. Uteliaana kurkistin kolosta ja näin tekstin "Siivouskauppa". En uskonut silmiäni, ja ajattelin, että tässä täytyy olla jotain taikaa. Ajatukseni oli,  että kolosta näkee aina sen, mitä eniten haluaa nähdä: viiniharrastaja näkee luukusta viinikaupan, eläin-rakas eläinkaupan ja minä, siivousintoilija, siivouskaupan.

                                                 kuva Siivouskaupan nettisivuilta

Muutaman viikon kuluttua tästä ruskeat paperit poistuivat ja totuus paljastui: liiketilaan oli avattu Siivouskauppa . Ja minkälainen! Ihana ja tyylikäs tila, jossa ammattilais- ja kotituotteet ovat sulassa sovussa ja vielä kauniisti aseteltuna. Vuoden aikana olen liikeessä aika-ajoin asioinut ja eikä ikinä ole tarvinnut poistua tyhjin käsin. Mukaan on tarttunut lähinnä ekologisia tuotteita kaikkeen puhdistukseen ja pyykinpesuun. Usein liikkeeseen astuessani kysyn, mitä uutta heillä on tullut  myyntiin, ja sitten testailen niitä innoissani kotona. Todennäköisesti siis tulen esittelemään Siivouskaupasta hankittuja tuotteita tulevissa postauksissani.

Jos siis liikutte Kampissa, suosittelen lämpimästi Lönnrotinkatu 28:ssa sijaitsevaa puotia. Asiantunteva henkilökunta auttaa myös vähemmän tietäviä oikeiden tuotteiden valinnassa. Lisäksi heiltä voi vuokrata siivouskoneita tai ostaa kotisiivouspalveluita. Ja viime kesän festareilla törmäsin ainakin Flowssa saman firman organisoimaan festivaali siivoukseen. Parhautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti