keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kiviäkin kiinnostaa!



Ensimmäinen tuote, jonka päätän nyt blogissani esitellä on jo varmasti monille tuttu Universal Stone. Ainakin itse olen hehkuttanut ainetta siellä ja täällä, eli ihme on, jos tämä ei jokaisen tuttuni siivouskaapista löydy :) Universal Stone on saksalaisen Norbert Zielinskyn kehittämä puhdistusaine, jolla voi puhdistaa lähes kaiken!

Keraaminen liesi, messinki, saippujäämät suihkuseinistä ja jopa hiuslakka peilistä irtoaa kädenkäänteessä tällä ihmeaineella. Lisäksi aine on vielä terveydelle ja ympäristölle vaaraton eli oikeastaan kodissasi et tarvitse muuta kun tämän yhden purkin, jolla voit puhdistaa lähes kaikki pinnat. Liian hyvää ollakseen totta!?!Tarkemmin tietoa tuotteesta ja käyttöohjeista löytyy täältä Universal Stonen internet sivuilta. 

Olen oikeasti huudellut tästä varmaan ärsyttävyyteen saakka, mutta vielä en ole löytänyt mitään, johon Universal Stone ei pystyisi. Kodissani puhdistan tällä kaiken keittiöstä kylpyhuoneeseen. Kesällä kävin konsultoimassa erään ravintolan pöytäpintoja, jotka tuntuivat tahmeilta ilmeisesti liiallisen pesuainekäytön seurauksena. Ystäväni pesi pöydät Universal Stonella ja ongelma katosi. Luin äsken tuotteen internet-sivuilta, että aine soveltuisi myös hopean kiillotukseen. Tämä olkoon seuraava kokeiluni, sillä olen etsiskellyt ainetta, jolla puhdistaisin tummentuneita hopeakoruja. Kirjoittelen onnistumisesta sitten joskus myöhemmin...

Itse ostin pakkauksen Kampista Ekokauppa Ruohojuuresta, mutta olen kuullut, että myös Prismoista ja K-Raudoista saa Universal Stonea hankittua.

3 kommenttia:

  1. Olin kuullut huhupuheita tästä ihmeaineesta, mutta nyt sain vihdoin bongattua myös nimen. KIITOS.

    Kävin samantien ostamassa (Prismasta löytyy). Ensimmäinen testikohteeni oli kylpyamme (vuodelta 1980). Toimi, ja vielä helposti ja nopeasti. Nyt kiiltää.

    Ainoa puute on se, ettei aine palauttanut ammeen pohjalle siitä vuosien kuluessa jynssättyä emalointia :-) Olisiko blogistilla siihen konstia?

    VastaaPoista
  2. Tää on hyvä! Myydään myös kaikenlaisilla messuilla.

    Seiniä, jotka on vesiliukoisella maalilla maalattu ei kannata liian kovasti tosin putsata ihmekivellä, maali lähtee mukaan ;)

    VastaaPoista
  3. Mahtava kuulla, että vinkistä oli apua! Mutta tosiaan vesiliukoisella maalilla maalattua seinää tuskin kannattaa lähteä hinkkaamaan... Kirjoitinkin, että soveltuu _lähes_ kaikkeen :)

    VastaaPoista