sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Keraaminen liesi kiiltäväksi


Tänään on ollut ihanan kaunis talvipäivä ja kevätaurinko on vihdoin tullut tälle puoliskolle palloa!
Se on tietysti mukavaa kun päivä on pidempi ja pieni toivo kesän saapumisesta on ilmassa. Toisaalta sitten taas kevätaurinko tuo esiin huonepölyn ja likaiset ikkunat eli muistutuksen siitä, että joulusiivouksesta on jo useampi viikko aikaa :)

Nyt en kuitenkaan ryhtynyt kummempaa suursiivousta tekemään vaan esittelen uutuustuotteen, jota tänään testasin. Kyseessä on suomalaisen valmistaja Naturan keraamisen lieden puhdistuskaavin, joka poistaa pinttyneen lian, maalin, tarrat ym. naarmuttamatta puhdistettavaa pintaa.

Tuote löytyi Citymarketista n.viiden euron hintaan ja se toimi todella hyvin. Aluksi olin varovainen, sillä oli hankala uskoa, ettei terä vahingottaisi pintaa, mutta terä ainoastaan rapsutti lian pois naarmuttamatta. Menin heti rapsuttelemaan myös peiliä, jossa oli kiinni jotain tarraa ja tämäkin lähti ongelmitta pois. Kerroin aikaisemmin käyttäväni keraamisen lieden puhdistamiseen Universal Stone -puhdistuskiveä, mutta nyt tämä kaavin kyllä myös päätyy käyttöön. Pakkauksessa tuli mukana myös useita vaihtoteriä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti