torstai 27. joulukuuta 2012

Lukemista...


Joulupukki toi taas tänäkin vuonna monta mukavaa joululahjaa! 
Pari kirjaa, jotka sain, aihepiiriltään liittyvät blogiini ja sen takia esittelenkin ne nyt teille!


Kirjat ovat historiallinen teos Naisten työt sekä ihanan käytännöllinen käskirja Kodin hyvä arki. Molemmista varmaan saa inspiraatiota myös tuleviin blogikirjoituksiin...





Naisten työt on historiallinen kertomus naisten tehtävistä maaseudun arjesta nykypäivän business-elämään. Mielenkiintoisessa kirjassa on kuvien ja esimerkiksi vanhojen lehtimainosten avulla kuvattu perinteisten naisten töiden historiaa ja niiden muutosta osin jopa miesten töiksi :) Kokonaan en kirjaa ole vielä ehtinyt lukea, mutta selailemalla vaikuttaa mielenkiintoiselta ja ajatuksia herättävältä.

Sirkka-Liisa Ranta: Naisten työt: pitkiä päiviä, arkisia askareita. 
Karisto 2012.







Toinen kirja sitten taas on Kotilieden ja Marttojen yhteisjulkaisu Kodin hyvä arki, jossa luvataan Arjen taitoja ja hyvää elämää. 





 Sisällysluettelosta pääsee hyvin kärryille kirjan sisällöstä, pääotsikkoina ovat ruuanlaitto ja kodinhoito ja näiden alle mahtuu kaikkea ruokareseptien ja eettisten elämänohjeiden väliltä. Kirjan käytännönläheisyys herätti kyllä mielenkiinnon ja tässä on todella yksinkertaistetusti ja kuvaohjein selitetty ihan normaalissa arjessa eteentulevia asioita.

Kotiliesi & Martat: Kodin hyvä arki, arjen taitoja ja hyvää elämää. Otavamedia 2012.



1 kommentti:

  1. Kiitos lahjojesi esittelystä. Jos viitsit arvostella kirjoja niitä tarkemmin luettuasi, niin olisi kiva.
    Hyvää uutta vuotta. Blogeja odotellessa, t. Lumituisku

    VastaaPoista