keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Tuoksuvaa puhtautta

Viime viikkoina käynnissä olleet jouluvalmistelukiireet ovat vaihtuneet joulun rauhaan ja nyt on aika päivitellä blogiinkin joulun lähestyessä mieleen putkahtaneita asioita. Kodin joulusiivouksessa luonnollisesti mieleen tuli kirjoittettavia vinkkejä ja lisäksi pari joululahjaa, joita annoin ja pari, jotka sain, ansaitsevat esittelynsä blogin puolella.

Nyt kuitenkin haluan kertoa eräästä tuoksullaan huumaavasta tuotesarjasta nimeltään Maison Belle. Kyseessä on tanskalaisen valmistajan Isabella Smithin tuotesarja, jonka valikoimista löytyy siivousaineita sekä henkilöhygieniatuotteita, joiden erityispiirteinä ovat ihanat tuoksut sekä tuotteiden ekologisuus. Maison Belle tuotteet sisältävät eteerisiä öljyjä ja ne ovat kokonaan luonnossa hajoavia.


Minulla on käytössä sarjan tuotteista tällä hetkellä keittiön puhdistusaine, jossa tuoksuna ovat appelsiini ja rosmariini sekä tiskiaine, jonka tuoksuna on omena ja timjami. Molemmat ovat aivan ihanan tuoksuvia ja heti tulee puhdas ja raikas tunne kun näillä keittiössä puhdistaa! Lisäksi pullot ovat vielä kivannäköisiäkin eli niitä on mukava antaa myös lahjaksi. Taisipa joku minun antamastani joulupaketista tänä vuonna kyseisen sarjan tuotteita löytää...

Ja kuulin vielä sellaisenkin faktan, että tuo tiskiaine on siitä harvinaisuus, että se kuplii myös merivedessä! Tiskiaine on siis loistava mökkituliainen, kun se ei jätä luontoonkaan puhdistusaineen rippeitä hajoamaan. Tuotetta myy ainakin Siivouskauppa Helsingissä ja monet muut pienet sisustustavaraliikkeet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti