maanantai 16. syyskuuta 2013

Hopeiden kiillotus


 Universal Stonen erinomaisuutta ei voi tarpeeksi korottaa. Olen kirjoittanut aiheesta aikoinaan täällä, mutta nyt esittelen, mihin kyseistä tuotetta olen viimeaikoina käyttänyt.
On nimittäin ollut niin onnellista, että kahtena edellisenä viikonloppuna olen ollut juhlissa. Juhliin on tietysti pukeuduttu nätiksi ja otettu parhaat korut käyttöön. Minulla molempiin tilaisuuksiin kaulaan päätyi Kalevalakorun hopeinen riipus, mutta käytön (tai käyttämättömyyden) seurauksena molemmat korut olivat tummuneita. Keksinkin siis kokeilla Universal Stonea hopean kiillotukseen ja se toimii ihan mahtavasti!





Tänään innostuin vielä kiillottamaan kaapissa lojuneet hopealusikat. En siksi, että olisin käyttänyt niitä vaan siksi, että kiillottaminen oli niin kivaa :)

Kostutin pakkauksessa olleen sienen ja sipaisin sillä hieman pesuainetta kiekosta. Sitten hankasin kevyesti hopeita ja TADAA, taas kiiltää! Myös tummentumat lähtivät lusikoista ilman ongelmia.





2 kommenttia:

  1. Kiitos erinomaisesta vinkistä! Siivouskomeroni hyllyllä on kaksikin purkkia (toinen toki vajaa) Universalia, mutta hopeankiillotusaine on loppu. - Universal toimi hienosti/helposti muutamiin hopea-aterimiini ja myös alpakkalusikoihin - joita kertyi lapsuudessa iso kasa palkintoina korkeushypystä runonlausuntaan :-)

    Seuraavia vinkkejä odotellen, sirkka

    VastaaPoista
  2. Kiitos mielenkiintoisista ja opettavaisista kirjoituksista! Jaksaisiko blogin pitäjä perustaa kysymyksiä-palstan? Olisi kysyttävää siivoukseen liittyen, esimerkiksi: Mikä olisi teholtaan paras, mutta silti ympäristöystävällinen keino puhdistaa pinttymiä uunista? Kaapista löytyi vanha pullonpohjallinen, kylmään uuniin suihkutettavaa uuninpuhdistusaerosolia – ei varmasti kovin ekoa – mutta sekään ei auttanut.

    VastaaPoista